Gå til forsiden    

Jordvarme - spar 55% på varmeforbruget!

Investering i en Danfoss varmepumpe er typisk tilbagebetalt
på kun 4-8 år

Ta' hånd om varmeforbruget - spar 55%
med en Danfoss varmepumpe.

Fordele ved at købe en jordvarmepumpe:

  • Dækker dit totale varmebehov til boligopvarmning og varmt brugsvand - året rundt
  • Markedets bedste årsvirkningsgrad
  • Miljøvenlig, driftsikker og minimal vedligeholdelse

Varmepumper er mere populære end nogensinde før

Det skyldes, at man med moderne teknik kan udnytte solens varme i form af den gratis energi, der bl.a. findes i jorden og luften. På grund af de høje energipriser kan du spare mere end 55% på varmeforbruget, ja i enkelte tilfælde op til ca. 75%! Eneste betingelse er, at du bor i et område uden tilslutningspligt til fjernvarme eller naturgas. (Tilslutningspligten bortfalder sædvanligvis ved opførelse af lavenergihuse klasse 1 eller 2).
Varmepumper kan installeres i både nye og gamle huse. En jordvarmepumpe kræver plads til nedgravning af slanger, mens en luft-vand varmepumpe kan monteres overalt.

Minimal vedligehold og høj komfort

En varmepumpe er en større investering end de fleste alternativer. Til gengæld holder den i mange år fremover. Den kører og kører og kører. Varmepumpen kræver stort set ingen vedligeholdelse og der skal ikke påfyldes brændstof. At bruge den i hverdagen er ikke sværere end at have et køleskab. Varmepumpen optager kun lidt plads, de fleste mindre end en halv kvadratmeter. Som ekstraudstyr kan nogle varmepumper fjernstyres via internettet - praktisk når du f.eks. er på rejse.

Mindre miljøbelastning

På blot 100 år er menneskets energiforbrug blevet 16-doblet. Samtidig er luftforureningen blevet 5-doblet. Det bidrager væsentligt til drivhuseffekten. Jo mere vi udnytter solenergien, desto bedre er det selvsagt for miljøet. Derfor bidrager du til en
formindsket miljøbelastning ved at investere i en varmepumpe.

Sikkerhed hos Elnegaard VVS

Vi er certificeret Danfoss varmepumpeforhandler og beskæftiger fabriksuddannede og rutinerede fagfolk. Vi har det samlede ansvar for, at du bliver en tilfreds varmepumpe-kunde. Vi tager hånd om: Rådgivning, tilbud, dimensionering, installation, idriftsættelse og professionel brugervejledning. Vi er din energirådgiver og kan guide dig til et varmesystem, der er præcist tilpasset dit hus, dig og din families behov. Selvfølgelig klarer vi også papir- og gravearbejdet for dig.

Kontakt os for mere information om jordvarme!

  Se brochure (PDF)
Elnegaard VVS ApS · Vandværksvej 6B, Snøde · 5953 Tranekær · Tlf.: 6255 2747 · Mobil: 2028 4947 · Send en e-mail